Към съдържанието

За създаването на хибридите

септември 6, 2018

Районът около Белоградчик се оказа чудна земя. Не съм скучал и един ден, откакто се върнах в края на 2014 година. Да, за мен забавлението е малко по-особено, за други тук може да е много скучно.

Един по един ще представя отделните фрагменти така, както се натрупаха в моето съзнание.

17а

Някъде през 2011 година. Баща ми намери обреден гроб с капковидна форма, при който острата част сочи на юг. Скоро забелязах на едни гробища, че най-старите надгробни плочи са с капковидна форма с острото надолу. През 2012 година загрях, че онова, което къса лентата на човешката история, е капковидно с острото надолу. Не помня точно кога, моят приятел палеоархеологът Ивайло Крумов му каза, че има древни гробове с капковидна форма. Разчетох капковидната форма с острото надолу като смърт.

29а

Някъде през 2013 година, когато окончателно разбрах, че капковидната форма с острото надолу/на юг значи смърт. Дадох си сметка, че капковидният утробен кладенец на Чачин камък, острата част на който сочи на север, е аналогичен на Богинята Майка от Магура, която създава телесния живот и значи раждане/живот.

50

Някъде през 2013 година загрях, че когато „коланът“ на женските фигури от Магура е права черта, те не са готови да заченат.

62

Отново през 2013 година си дадох сметка, че ветрилообразната форма на „колана“ на женските фигури значи готовност за зачеване.

Ветрилообразната форма на колана е аналог на капковидната форма, но разположена хоризонтално.

Тогава и само тогава:

насочен надолу/на юг – смърт

насочен нагоре/на север – раждане

насочен хоризонтално/на изток или на запад – зачеване

По това време вече бях започнал да забелязвам, че по скалите има ритуални ямки и знаех къде се намират някои от тях. Вече бях забелязал, че много от тях имат формата на геометрични елементи от Магура.

09а

Една ритуална ямка на най-високата част на Белоградчишката крепост (Калето), сочеща на запад – тук нещо е зачевано.

10а

По това време забелязах също, че съдържанието на горната част на една от рисунките сякаш е пресъздадено чрез ритуални ямки също на Калето и точно на два метра от горната капковидна ямка за зачеване. Нямах никаква идея защо е тази прилика и какво значи.

тела

Някъде през 2017 година доказах чрез анализ и сравнение на рисунките, че тази двойнотриъгълна форма значи тяло. Преди това го мислех, но тогава го доказах.

През 2016 година установих, че символът плътен кръг значи зародиш.

127

През 2018 година забелязах „неродената мома“ – сцена, в която се описва появата на момиче пеленаче (7), което не се предшества от сексуална сцена или бременна жена. Това момиче не е било в утробата на майка. Напротив, описва се, че до създаването му се стига с употребата на „магия“ (8) по някаква процедура (6), която се изпълнява в някаква средство, предназначено за материализиране (6). Това се право от просветените/маговете (1, 2 и 3). Маг (2) има предвид в съзнанието си (ръцете в кръг около главата) тяло и два зародиша и създава тялото (4).

693

Днес изведнъж вързах нещата. Вижте какво се случва:

Този маг има предвид сливането на два различни зародиша в едно тяло, като това не се постига чрез сексуално взаимодействие и чрез утроба. Това значи, че двата зародиша са генетично несъвместими и не могат да се слеят чрез нормално зачеване. Затова е нужна технология (магия), за да се създаде хибрид без помощта на утроба, а с помощта на средство за материализиране.

Това неродено момиче в Магура се намира точно на входа на един ръкав, в който е представено и Лицето от Магура.

clipboard02

Това лице се оказа напълно идентично с лицето на Скалата на Богинята Майка.

06 майка и дъщеря умалена

Тази скала пък се оказа напълно идентична с рисунка на Богинята Майка от Магура.

01d

Която пък е човекоподобно същество, но не човек, за което в съответната сцена е показано, че е „дошло от Царството небесно на Земята“.

Тогава, лицето от Магура принадлежи на жена, която е потомък на това същество. Но за тази небесна богиня от Магура е показано, че е четири пъти по-висока от човек и просто не мога да си представя някакъв процес на съвъкупление, от който биха се получили хибриди, а такива явно е имало.

Така става разбираемо защо въобще в Магура е представена сцена по създаването на неродено момиче, която пък е прелюдия към Лицето и се намира точно преди сцената с Богинята. Защото единственият начин за „смесването“ на Богинята и хората е била чрез технология и без използването на утроба.

693

Това обяснява и защо два различни зародиша участват в създаването на едно тяло.

По този начин днес стигнах до извода, че на най-високите скали на крепостта, където някога е имало светилище, някой се е опитвал да прави хибриди чрез ритуални ямки, т.е. чрез технология. Една до друга са ямките за хибридизация и ямкта за зачеване.

млада жена от Ярловица

Това добре обяснява и наистина особеното лице на действително висока жена от 19 век от близко село.

Накрая да кажа още нещо. Хибридизацията на зародиши не бива да се има предвид само по отношение на създаването на живи същества. Мисля, че чрез такива ямки можем да хибридизираме различни идеи и мисловни построения, които иначе не биха могли да се поставят заедно.

10а

В едната ямка поставяме вода, която да усвои едната идея. В другата ямка поставяме вода, която да усвои другата идея. След това преливаме двете води в средната двойноветрилообразна ямка, където двете идеи ще се слеят.

09а

Накрая вземаме хибридизираната вода и я поставяме ето тук, за да се получи зачеване и битието да възприеме новата хибридна идея, която сме създали.

Но това може да е правено и с генетични образци от два много различни биологични вида, така че изобщо да се създаде идейна възможност след това хибридизацията да се случи и в телесен план.

Мисля, че тук са вършени изключителни неща.

hibridi

Много често по къщите го има ето този мотив, който е аналог на магурската идея за хибридизацията.

Реклами
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: