Skip to content

Най-зловещото самоубийство: чрез взаимодействия по навик

юни 29, 2017

В Магура има осем сексуални сцени.

sceni-011

Всяка от тях се характеризира с различна мотивация, същност и последствия. Имайте предвид, че сексуалните сцени изразяват не само половото взаимодействие, но изобщо всякакво взаимодействие. Половото е само един от видовете. Става дума за обмен и взаимодействие на мъжки и женски творчески сили, а той може да се проявява във всякакви области.

Тялото може да е мъжко, но в някои случаи душата в него да се проявява като женска същност (да не се бърка с хомосексуализма и неизброимите полове, които бяха въведени напоследък), а може и да е женско, но в някои взаимодействия душата в него да се проявява като мъжка същност.

sceni-011

Колкото повече детайли има една фигура, толкова е по-сложна и богата нейната душевност, толкова по-сложно са нейните изживявания. Връх на елементите са ръцете вдигнати в кръг около главата, защото те показват просветленото, будно съзнание.

01-raw-of-transformation

Тази поредица показва етапите на развитие на духа и съзнанието. Номер (1) е информационен зародиш, съдба; (2) е дух със съдба, на който предстои да се прероди; (3) е пеленачето; (4) е необразован, неокултурен човек; (5) е образован човек; (6) е човек с творчески насочена енергия; (7) е търсещият просветление и вечен живот отвъд тялото. Следват различни етапи на просветление, водещи към (13), което е вечният живот като съзнателен дух, разпознал се като Бог. Целта на всяко живо и съзнаващо същество е да извърви този път в рамките на един живот.

Малко по-късно ще видите защо не може да се постига просветление в рамките на повече животи.

01

Сега забележете, че вършенето на неща по навик води до дори още по-просто устройство на човешката същност в сравнение дори с примитивния човек от състояние (4). По-просто устройство дори от пеленачето под номер (3).

Вършенето на неща по навик е отклонение от пътя към просветлението:

02

В навика няма съдържание, няма заложена програма. Затова навикът редуцира и от него се закърнява. Чрез практикуването на навик човек изпада от пътя към просветлението.

Чрез навика човек крачи към небитието.

Има само два начина да се преродим. Първият е да сме специална душа, която някой чака преднамерено и осъществява специален сексуален акт, за да зачене точно нас. Другият е известно време да се мотаем като дух със съдба, докато намерим подходящи за съдбата си родители, на които да повлияем и те да изпитат привличане един към друг, за да ни заченат. Друг начин няма.

Но и в двата случая минаваме през следното:

Magura cave paleolithic paintings S4 numnbers and text small

Душата се отделя от тялото и се „извисява“ – отива в отвъдното. Там чрез символа Е се превръща в плътен кръг, който представлява информационен извлек от нас и нашия приключил телесен живот. Това е нашето връщане към състояние (1) и нов живот в тяло:

01-raw-of-transformation

Този плътен кръг бива „засмукан“ от Бог-Слово (символа Т) и преработен в следното:

prerazhdane

от него се произвежда дух със съдба – плътното кръгче с краче. Този дух е стъпка (2) от пътя към просветлението и този дух ще се прероди чрез един от двата процеса.

Ако човешката душа е закърняла от практикуване на навик, от нея не може да се направи информационен извлек, защото защото съдържанието й се е редуцирало. С това краят на живота по навик е край на живота въобще и след него не може да се случи прераждане.

Това е съвършената форма на самоубийство – както приживе, така и след смъртта.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: