Skip to content

На път към разгадаване на съотношенията 10:17 и 20:7

юни 24, 2017

Магическите познания и познанията за устройството на Битието много ме вълнуват, но най-дълбоко от всичко ме разтърсва, когато за пореден път поради някакво ново осъзнаване на взаимовръзките в рисунките си дам сметка за гения, който ги е създал. Наистина много ми се иска да поговоря с този човек или нечовек не само чрез направения от него запис, но и лично. Признавам си, че искам да съм като него.

Преди четири месеца ме споходи идеята да броя рисунките в групите от различни видове, например, колко от всички мъжки фигури са с отворени ръце около главата и колко са със затворени, колко от коланите през кръста на женските фигури са прави и колко са с чупки и т.н. Описал съм това преброяване в тази публикация. Тогава стана очевидно, че вътре в отделните групи съотношенията се стремят да бъдат 10:17 и 20:7, като тогава нямах представа и не схващах каква може да е причината за това.

Тук ще дам една съвсем кратка предистория. Изобщо, в Магура рисунките са под точен брой. Всички мъжки фигури са 27, всички женски фигури, които не са готови да заченат, са 27. Всички символи на творящия дух са 27, всички оплождащи символи на духа са 54, всички останали символи на духа са 27. Общо всички символи на духа са 108, общо всички символи на словото са 108. Така е в Магура и затова е съвсем естествено вътре във всяка от групите също да намираме повтарящи се числови зависимости като подразделянето на групите по някакъв признак в пропорции 10:17 и 20:7.

Вчера, докато си бях на работа и завивах болтчета, се сетих за Ключовата фигура.

346

И за това как след на налагане на рисунки върху нея техни характерни точки съвпадат точно с матрицата, зададена от Ключовата фигура:

01

Ключовата фигура показва, че устройството на човека не е просто така, а органите и средствата ни за взаимодействие се разполагат на определени равнища, на определени енергетични нива, на които е възможно да се осъществява взаимодействие.

02

Ключовата фигура представя общо 27 равнища в групи със следния брой 7    10     10.

От тези числа могат да се направят комбинациите 7   10   17   20   27 – точно числата, които се намират в Магура и в отделните групи от подобни рисунки. Сред тези числа могат да се изведат само две числови отношения:

10:17 и 20:7

Това е единия път за обяснение на наблюдаваните съотношения, но има и друг път.

09

Тази сцена е едновременно календар, разказ за Бога-Баща (Бога-Слънце), разказ за произлизащите от него зародиши и символи на духа и техния път на развитие:

origin of spirit

 

 

01-raw-of-transformation

Указано е, разбира се, не само това. Сцената съдържа и един ротационен обект

472-474

който задава последователността на развитието, а задава и последователността на събитията в периоди от време.

04

Свещените месеци в Магура са с продължителност от по 27 денонощия, като в една година има 13.5 такива месеца – сложно за работа, но точно от магическа гледна точка. Впечатляващото е, че в две съседни години има именно 27 такива месеца с по 27 дни.

Колелото пък поражда логиката и последователността на лентата на събитията:

razgyvka

А тринадесетте етапа на развитие на духа и съзнанието също отлично се разполагат по нея:

03

Но всъщност тази лента не е с 13 сегмента, както с години си мислех, тя е с 13.5 сегмента:

13 i 5 kam 27

Най-левият сегмент е половинка. Така лентата на събитията изброява не само космическите епохи и историята на човека:

17

но и протичането на годината, а също така и етапите на развитие на духа и съзнанието. В Магура всичко носи грамадни количества информация нищо, че може да е представено само с два символа.

Друго, за което не се сещах или по-точно не го използвах в мисловния си процес, е, че всъщност трябва да се работи с две съседни години, което е указано и в самия календар. Тогава ще трябва да работа с две такива ленти:

13 i 5 kam 27 druga

Така се получават точно 27 сегмента. Понеже в единична лента броят на сегментите е следния: 8 квадратни, 5 правоъгълни и една половинка, то при удвояването се получават числата 17 и 10 – отново същите числа. В единична лента пък има три сегмента, които вътрешно са подразделени, има и една половинка. Остават 10 други. Така в двойна лента се получават числата 7 и 20.

Ах, какво да кажа, какво да кажа – все ще е малко и недостатъчно. Още не знам точно как се подрежда пълното развитие на образите (съответно на духа, душата и съзнанието) по тази двойна лента. Трябва да се заема и да подреждам рисунките от групите по техни специфични признаци по лентата и ще се разбере за какво става дума, но това няма да се случи днес.

Но онова, от което ме побиват тръпки, е кой беше толкова хиперинтелигентен, че можа да направи запис от привидни драсканици, в което всичко, ама наистина всичко е под точен брой, в стриктен ред и съотношения? Кой можа да направи такъв запис, че в него всяка част да е ключ към разбирането на всяка друга част и да няма две части, които да се отричат, или пък поне да са неутрални една спрямо друга? Кой можа, докато мисли за едното, да има предвид всичко останало? Как този човек (или пък нечовек) се сдоби с този интелект и с тези познания?

Магическите познания и познанията за устройството на Битието много ме вълнуват, но най-дълбоко от всичко ме разтърсва, когато за пореден път поради някакво ново осъзнаване на взаимовръзките в рисунките си дам сметка за гения, който ги е създал. Наистина много ми се иска да поговоря с този човек или нечовек не само чрез направения от него запис, но и лично. Признавам си, че искам да съм като него.

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: