Skip to content

Пълната карта на рисунките от Магура

април 2, 2016

Ако се е случвало някога, то е било в дълбоката праистория, когато хората са правели преписи от рисунките върху кожи и плочици, за да ги носят със себе си по други земи, където да дадат от благодатта на просветляващото познание. То било дадено на хората преди цели 42 000 години през епохата Дева.
Днес ние се намираме на срещуположния край на зодиака – в края на Риби и в началото на Водолей. В края на сляпата вяра и в началото на проверените знания, изгрява светлината на технологичните и производствени върхове, когато магията ще е нещо най-обикновено. Докато тогава менталността и духовните способности на хората са били в своя апогей за сметка на производството и технологиите, то сега е именно обратното.
Ние сме способни да произведем всичко, но не можем да му дадем път в живота.
Но пък колелото на зодиака се върти и ние започваме бавно да се отправяме на 13 000-годишно завръщане към Дева. 
Докато Девата ни дАде всемирното познание в неговата цялост, то дългият ни път към Риби го разпокъса на хиляди парчета. По пътя наобратно познанието ще се завърне отново в един корен и в едва няколкостотин символа. Тогава няма да съществуват днешните сто хиляди учения с техните милиард празни и повтарящи се фрази.
Затова днес имаме в ръцете си ядрото, в което намираме основните съставки на различните днешни, малки и големи учения и религии.
За пръв път в познатата история човек може да държи цялата праисторическа библиотека Магура в двете си ръце и да я обхваща с един поглед. Нима това не е могло да се случи и преди 100-200 години?
Но се случва днес, когато Колелото се превърта обратно към Девата и когато ние прекрачваме от епохата на вярата в епохата на познанието.
Дами и господа, на Вашето внимание: Пълната карта на записа от Библиотека Магура!

a map front print.png

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: