Skip to content

Затриването на предишните хора и смяната на ДНК според една магурска сцена

април 21, 2015

Няма нищо чудно в това, да изобразяваме по еднакъв или подобен начин едно и също явление в различни епохи. Причината е, че винаги се стремим да изобразим същността на явленията, а тя си остава еднаква в различните времена.
А едно от най-вълнуващите и касаещите ни явления е молекулата на ДНК. Ето най-разпространеният начин да я представяме сега:
Тук се набляга на нейната спирална подредба. Но молекулата може да се представи и в разгънат вид:
А често я виждаме изобразена и хоризонтално:

В Магура се намира един фрагмент от сцена, който изглежда точно по същия начин:
Това е част от Сцената на човешката история:

Чете се от дясно на ляво и казва, че човешката история е започнала внезапно преди 42 680 години – това е едното значение на лентата:
Отначало животът вървял плавно и добре, ама през епохите Телец, Овен и Риби преди повече от 25 000 години животът започнал да се гъне и да изтънява – не вървял на добре. Та през епохата Водолей преди 25 400 години смърт дошла от небето и прекъснала живота. След това животът се възстановил и дълго време вървял добре.
Чудено, защото се знае, че Последният ледников период започва именно преди около 25 000 години и само за няколко десетилетия покрива цяла Европа. Чудесно още, защото се знае, че в ледници от това време се съдържат повишени концентрации на метали с космически произход. Така едновременно се потвърждава, че животът е прекъснат и то чрез смърт от небето.
Обожавам магурските рисунки да се потвърждават 🙂
Но да видим какво знание добиваме, ако четем лентата и като ДНК.
Ясно е от рисунъка, че квадратчетата на лентата преди и след смъртта от небето са различни, което ясно указва за различна ДНК. И се чижда еднозначно, че старото ДНК запада през Телец, Овен и Риби и окончателно приключва през Водолей преди 25 000 години. Следва смяна с нов вид ДНК.
Чудесно! Защото и това се потвърждава – последните намерени следи от неандертални са на възраст от 25 000 години.
Сега разбираме цялата история – или почти.
Кроманьонецът идва в района на Магура преди 40 000 – 43 000 години, когато започва и Лентата на човешката история. Тук той среща неандерталеца и се случва културен обмен.
Ненадерталците се свързват с нощта и Луната, т.е. и с Богинята-Майка. Те имали бяла кожа и светли коси и очи. Кроманьонците се свързват с деня и Слънцето, т.е. с Бога-Баща. Те имат тъмна кожа, коса и очи.
С този културен обмен започва и броенето на историята на съвременния човек, според Магура. В началото това човечество е било доминирано от женското начало и неандерталската култура. Обаче те западат. Дори и в генетичен план. Да, това е установено от археологията – това също е исторически факт, който е изобразен в тази сцена. ДНК на неандерталеца запада и смъртта от небето приключва неговото съществуване.
След това ДНК е такова, каквото ние го изобразяваме днес – това е нашето ДНК.
Нали в разните библейски текстове се казва, че човекът бил унищожен от Бог, защото се покварил необратимо? Е, мисля, че това е всъщност прекалената развала на неговата ДНК. Тогава Бог праща смърт от небето, за да затрие тези вече безполезни хора.
… и прави други хора. Обаче не съвсем от нищото, а стъпва на най-доброто от предишните. Затова ние сега имаме бяла кожа, която съдържа 70% неандерталски гени.
Но да видим дали има и нещо друго.
Показано е, че при идването на смъртта от небето, мъжкото начало започва да доминира над женското. Това е представено чрез голямата мъжка фигура със знака Т на главата, който значи „промисъл“ и определя фигурата като въплъщение на Бог като човек, т.е. това е пришествие. Понеже фигурата е много по-голяма от двете женски фигури в ляво, знаем, че тя ги доминира.
Неандерталската култура е била матриархална, което е до идването на смъртта от небето и до изчерпването на неандерталската генетика. Кроманьонската култура е патриархална, което съпътства новата генетика. Сменили са се не само гените и човечествата, сменила се е и полярността на бога и обществото.

Но не е само това, или поне не е станало толкова леко и естествено – имало е „помощ“.
В една друга сцена има шаман, който извършва ритуал:

Фигурата в дясно е шамана, а фигурта в ляво е „извършвам ритуал, служа“. Този символ се появява и в Сцената на човешката история:
Тук пришлият мъжки бог използва изобразената под него трипръста сила. С нея той подчинява жените и ги принуждава да „служат, да правят ритуал“ на бог:
Женските фигури правят ритуал към Т. Има се предвид налагането на нова религия, мъжка по аспекта си, в замяна на дотогавашната, неандерталска, ориентирана към матриархата и Богинята-Майка религия.
Кой е направил това?
Например, знае се от книгите, че хората от Империята Орион са със светла кожа. При тях е матриархат и тяхната императрица е подобие на Богинята-Майка, която е всъщност вселенски принцип и явление.
Явно неандерталците са свързани с Орион, тъй като човешките фигури с двойно триъгълно тяло и ръце в полукръг около главата са неандерталци. А женските фигури от този вид имат и конфигурацията на съзвездието Орион.
Изглежда, че Б.М. чрез еманацията си императрица на Орион създава неандерталците.
От друга страна, Империята от Сириус пък е съставена от хора с тъмна кожа. Там е патриархат и се управляват от император.
Мхм. В същото време тези от Сириус били много добри в това, да воюват чрез насочването на метеорити и астероиди към планетите. Това си е смърт от небето.
Мисля, че и сами виждате цялата история.
Имало едни хора, неандерталци, които били на Богинята-Майка и осъществени чрез НВ Императрицата на Орион. Тия хора, обаче не устояли – скапали се, един вид, а може и да им е било помогнато. Та „бог“ пратил едно бедствие да ги заличи, че били вече покварени. А „бог“ обичал да бута астероиди върху планентите, та затова смъртта дошла от небето.
И после хората били сменени с такива с малко по-друга генетика. Ама им била сменета и културата, насила. Вече актуален бил Богът-Баща, а хвърлена в забравата и в забраната била Богинята-Майка.
А ние сега излизаме от тоя свят. Циклите се въртят и пак иде времето на Богинята-Майка. И това не може да бъде спряно от нищо, защото то е част от космоса.
Затова се завръща и Магура, тъй като тя е от устата на Богинята-Майка.
Но и това завръщане едва ли ще да е лесно. И нашата генетика запада под теглото на ядовете и отровите. А, може би, използваме толкова много хумикали и живеем толкова забързано под внушението на кръгове, близки на НВ Императрицата, за да погубим генетиката си и тя да ни прати водите от небето, за да ни издавят? Мисля, че може да е така. Защото никой нов бог не може да дойде, докато тук няма кой да го приеме. Ако генетиката от стария бог е здрава, новият не може да дойде. Първо трябва да се поболеят хората. Така е било и така ще бъде.
Лично аз съм по-скоро на страната на Б.М. може би, защото идва нейното време и защото съм част от неговото разгласяване. Или просто, защото такава ми е работата сега. По-натам може да дойда на страната на Б.Б. 🙂
Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: