Skip to content

Спомени от Тиамат / Фаетон

април 20, 2015

Особен е Петроглифът от Белоградчик, който по фин и елегантен начин съчетава в себе си много информация в синтезиран вид – нещо, което е свойствено за рисунките от Магура.

От лявата му страна се намира дъга, очертана от 24 точки. Вътре в тях има четири кръгли обекта, като от най-горния е останала само лека вдлъбнатина.
А пък в Магура има едни шахматни полета, които могат да се образуват едно от друго чрез действие, подобно на събирането. Обаче това не е събиране на вещи, защото не дава отговори по правилата на алгебрата. То дава отговори в света на идеите, където от събирането на две идеи се получава повече от две идеи.
Преди години изчислих реда на магурските шахматни полета, започвайки само от едно квадратче. Получи се следната редица:1, 3, 8, 15, 24, 52 и т.н.

Това е една редица на развитието на идейните построения. Търсих дали ще намеря физическо проявление на тая редица и след време намерих едно – планетите в Слънчевата система. Ако разделим техните орбитални периоди (времето, за което обикалят около Слънцето), ще получим:

Слънце – 0.94 -> 1 единица
Меркурий – 3.22 -> 3 единици
Венера – 8.22 -> 8 единици
Земя – 13.37 -> 13 единици
Марс – 25.14 -> 25 единици
Юпитер – 158.69 -> 159 единици
Сатурн – 393.77 -> 394 единици
Уран – 1124.02 ->1124 единици
Нептун – 2204.43 -> 2204 единици

Ето я редицата. Това води до потресаващия извод, че планетите са… идеи? Те са материализаираната идея на някого?
Така, обаче в тая идеалистична числова редица има леки и по-тежки повреди. Изглежда, че нещо е разрушило първоначалната хармония на идеята и породените от нея числа.
Някога Земята трябва да е обикаляла около Слънцето за 15 пъти по 27 денонощия, а сега го прави за малко повече от 13 пъти по 27 денонощия.
Защо? – има разни предположения, все клонящи към преминаването на чуждо тяло през нашата изначално съвършена Слънчева система.

Известно време след намирането на тази числа и забелязването на озадачаващата разлика в орбиталния период на Земята, видях за пръв път Петроглифа от Белоградчик.
Вече беше много лесно да позная числовата редица в 24-те точки от лявата дъга и да схвана, че кръглите обекти вътре са планетите – Меркурий, Венера, Земя и Марс, а в обратен ред – Юпитер, Сатурн, Уран и Плутон. Не само това, но и в двете посоки числата се получават – номера на точката по часовниковата стрелка показва орбиталния период на съответната планета в Х по 27 денонощия.
В този петроглиф планетата Земя е показана в позиция между 15-ата и 16-ата точка. Това е точното местоположение на Земята според математиката на магурските шахматни полета. А за останалите планети всичко е вярно.
Изглежда, по всякаква логика, че петроглифът е… от времето преди разместването? Удивително! Но това не може да бъде, защото няма как пясъчникът да издържи толкова дълго време. Обаче може да е препредаване на история.
Сещам се за няколко теории за причината на тези размествания:
– преминаването на Нибиру;
– унищожаването на Фаетон;
– унищожаването на Тиамат;
– преминаване на малко слънце или черна дупка.
И се сещам за книга, писана по лекциите на Робърт Морнингскай, където се казва, че Земята е пропадната на по-ниска орбита заради разрушаването на Тиамат.
В Слънчевата система е така: планетите на по-вътрешна орбита обикалят по-бързо около Слънцето, а тези на по-външна – по-бано.
Великолепно, защото според повечето теории Земята е пропаднала по-близо до Слънцето след катаклизма и заради това сега го обикаля по-бързо. Сега планетата ни обикаля Слънцето за 13.37х27 денонощия, а според петроглифа го е обикаляла за около 15 до 16 пъти по 27 денонощия, т.е. по-бавно, което ясно говори, че тя е била на по-външна орбита. Според магурската математика, тя трябва да има орбитален период от 15х27 денонощия, т.е. отново по-външна изначална орбита.
Е, можем да заключим само и единствено, че Петроглифът от Белоградчик е спомен от Тиамат или от Фаетон.
Впечатляващо!
А Петроглифът и рисунките от Магура споделят една и съща логика и култура на представянето на информация, та си мисля, че имам още един кандидат за техен създател – пришълци от Тиамат или от Фаетон.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: