Skip to content

Предизвикване на секс чрез магурските сексуални изображения

ноември 3, 2014

Няма да си маг, ако не опиташ различните идеи и учения, които са минали в полезрението ти. Само да четеш и да размишляваш никак не е достатъчно – иди и практикувай. Опитай кое как работи, защото грам практика струва повече от тон теория.
Аз, например, каквото ми се е сторило интересно, изпробвал съм го да видя за какво по-точно става дума. Освен това, нямах друг начин да изучавам магурските рисунки, освен да изпитвам ефектите им върху себе си.Или ги гледах дълго и наблюдавах какво се случва от това, или ги рисувах някъде, или пък подреждах чаени свещи в същите форми и ги палех така. Всичко това беше с цел да се види, какви проявления ще се случат, дали има повторяемост на резултата, дали има и какви са особеностите. Много отдавна четох една книга за постигане на мигновено спокойствие, в която има дадени сто прости практики, като в книгата заявяваха съвсем ясно, че човек трябва да открие онова, което работи за него и да го изпозлва. Казваха също да не се притесняваме, ако нещо не работи за нас – просто да го оставим. И най-важното, казваха, че човек е свободен да си разработи собствени практики, които в неговия случай наистина работят. От тогава не се свеня да опитвам кое и как работи за мен.
След години практики и занимания, много наблюдения и размисли, видях убедително, че употребата на магурски фигури поражда събития. По-специално искам да кажа за нарисуваните фигури.
Най-общо има два начина да се нарисува фигурата (забележете, тя винаги трябва да е възможно най-точно повторение на истинската фигура от пещерната стена): да се нарисува в някакъв скицник или на друг лист и да стои прибрана сред други рисунки; да се нарисува на отделен лист и да бъде закачена на стената.
Особено добре работи вторият начин. Взимате малък или голям лист и много старателно прерисувате изображението или дори цяла сцена. Можете да експериментирате и с изображения от различни сцени. Окачвате листа на стената, като можете и просто да го залепите с тиксо на секцията или гардероба. По някаква причина, особено важно за тези изображения е да са открити и видими и да стоят вертикално, както в пещерата. Така работят най-силно.
Скоро ще започнат да се случват събития, които са тематично свързани с изображението и неговия смисъл. От тези събития аз лично учех какъв е смисълът на отделните изображения, като наблюдавах какво поражда фигурата. Освен за наблюдение на смисъла на рисунката чрез проявление, съвсем очевидно е, че това може да се изпозлва, за да се предизвикват определени класове от събития.
Ако нарисувате и окачите ан стената само едно изображение, то ще породи много широк спектър от тематично свързани събития. Ако изображенията са две или повече, то спектърът се стеснява, все едно се поражда само общото сечение на смисъла на изобразените фигури. Разбира се, много е важно взаимното разположение и конкретния смисъл на отделните фигури – така изобразените сцени имат свои смисли, които пораждат съответните събития.
Трябва много да се наблюдава и много да се мисли. Особено подходящо е да си се учил добре в математиката.
Сега една особеност. Ако фигурата е направена от подредени на пода чаени свещи и се запали в този си вид, нейното въздействие е много силно. Светлината, насочена в някаква форма, изглежда да придава по-голяма жизнена сила на фигурата и на събитията.
Но има едно съчетание от двата принципа. То е пред окаченото на стената магурско изображение да се постави запалена свещ. Ето в този случай пораждането на събития става много силно. Особено силно се пораждат събитията, когато светлината на свещта е насочена към изображението чрез отражател. Такъв се прави много лесно от алуминиево фолио.
Самото изображение, окачено на стената, прилича твърде много на икона. Паленето на свещ пред изображението – още повече. Знаете отрицателното ми отношение към Християнството и Църквата – те казват, че тези неща са техни. Това са глупости. Хората на Балканите правят това вече от 42 680 години. Това са знанията на Богинята-майка.
След като казах кой е най-силният вариант за употреба на магурско изображение за предизвикване на събития, искам да припомня шахматните полета. Такива са изобразени доста в Магура. Използвам ги понякога, за да вписвам в тях текст, който искам да се осъществи за мен. Но има още по-силен вариант – в отделните квадратчета да се изрисуват магурски фигури. Тук вече прогнозирането на резултата става невероятно сложно и има да се трупа още много опит, за да се разбере коя подредба какво указание дава на Вселената.
И най-сетне, направете си квадратни листчета с магурски рисунки върху тях. Подреждайте ги връху стената в шахматни полета с рамерност 9 по хоризонтала на 6 по вертикала. На поставка срещу тях сложете свещ с отражател, така че цялата светлина да пада върху така подреденото поле. Преподреждането на фигурите в полета променя потока от събития.
Има още много какво да се комбинира. Може да се ползва и вода и съд наблизо, която да се пие, след като е наситена с нужните енергии. Може да се ползва музика и напеви.
Не е случайно, че Църквата използва същите технологии, защото Църквата ги е заграбила.
Като заключение, ако по описания начин изпозлвате фигурите от сексуалните сцени, то ще имате тематично свързани изживявания.
Аз лично губя интерес към една практика над конкретна тема, щом веднъж се получи успешно. Пробвал съм това-онова, получило се е едно-друго. Възможностите са безгранични, технологията е значително изяснена.
Това, което не съм опитвал, е да давам имена на отделните фигури. Причината е, че търся принципа зад самата фигура и не искам замърсявания от личността на упоменатите хора. Но смятам, че може да бъде предизвиквано специално зададено поведение от страна на конкретни хора.
Намирам, че би могло да се влияе на деформирания политически живот в страната с подобни практики – чрез конкретно влияние върху отделни хора, които са зависими от сили, много различни от волята на гражданите.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: