Skip to content

Бог е любов – що е то?

ноември 3, 2014

Разбрах!
Знам какво значи „Бог е любов“.
Слънцето е бог. В Магура то значи едновременно и Слънце, и Земя. Около тях е прецесионната спирала, която показва космическите епохи.
Ядрото на слънцето от рисунката заедно с всеки лъч образува една от фигурите на духа. Фигурите на духа са 108 и показват състоянията на духа, т.е. на енергията. Това са емоционалните състояния. Едно от тях е Любов. Останалите са други.

В отрязъка от прецесионната спирала, която се пада на Риби, духът е в състояние Любов. След това ще премине в друго. Ето сведение по въпроса:
„Родените с Венера във Водолей се стремят към независимост и съвместно сътрудничество между двама самостоятелни и еднакво силни във всяко отношение партньори. Връзката не се създава, защото единият не може да живее без другия. Точно обратното – и двамата партньори спокойно биха могли да живеят един без друг. Те обаче правят съзнателния избор да живеят заедно за определен период от време, защото така могат да постигнат много повече благодарение на съвместните си усилия. Гореизказаните изречения са изключително важни, защото те накратко обобщават целия нов модел за брачни отношения, характерни за новата епоха на Водолея, които ще бъдат основани именно на тази основа.“
Сега нещата са ясни И, ето, само и единствено Магура дава знание по всички въпроси едновременно – светая светих на познанието.
И ето какво следва:
тук лъчите пресичат прецесионната спирала в 24 точки, т.е. по две точки на епоха, или веднъж на 1 080 години. Това пресичане на оплождащ лъч със Земята е оплождане, зачеване. Това се ражда на Земята. Това е раждането на насотящия Бог на Земята чрез общата нагласа и чрез Неговия Син. Затова в различните епохи наклонностите са различни. Но с това навярно се ражда и човек, който да носи същността на епохата, например Христос, който е сина на Бога-Любов. Затова във всяка епоха трябва да има Син Божи, но Спасителят е друг – това със спасителя се е случило преди 25 400 години в началото на Последната ледникова епоха. Христос не е Спасителя, а е Син Божи.
Удивявам се за пореден път, каква здрава и качествена логикаима в рисунките.
Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: