Skip to content

Пътуване през пространството, времето и световете чрез пренасяне на съзнанието и въплъщаването му в тяло в точката на пристигането.

септември 4, 2014

Да допуснем, че Окото и Петроглифа значат следното „Щом виждаш това, ти си в Третия свят или в Света на Окото“ или, казано иначе „От тук светът изглежда така“. От това допускане следва, че изображенията са указание къде се намираш.
Кой има нужда да узнае къде се намира? Това е онзи, който е попаднал изведнъж.
Кой попада изведнъж в някой свят? Има две възможности. Едната е да се родиш в този свят. Другата е да се пренесеш (телепортираш) в този свят.
Да разгледаме първо телепортирането. Това значи същества или съзнания от друг свят да се пренесат на Земята. Щом указанието, къде се намират след пренасянето, е поставено точно на Чачин камък, това значи, че входният портал е на същото място.
Другата възможност е съзнанието да се роди на Земята. Но, ако се роди като бебе, за него няма смисъл от това изображение, защото няма да може да го осмисли (предполагам). Ако се роди като зрял индивид, то има голям смисъл за него.
Как би могло едно съзнание да се роди на Земята направо като зрял индивид? С някаква магия. Ще му е нужна подходяща утроба. За щастие, на Чачин камък има такава – това е голямата ритуална щерна с утробна форма.
Може би комбинацията от двете възможности се слива в една възможност – телепортация чрез въплъщаване в зряло тяло. Това нещо се извършва в изкуствена утроба, в която се формира хомункулус (изкуствено създадено тяло), който пък да служи като носител на пътуващото съзнание.
Такива неща не са съвсем фантастика, защото в спиритизма (викането на духове) е практика духовете да се материализират. Това става чрез заемане на жизнена тъкан и енергия от участниците в сеанса. Така създаденото тяло има малка трайност (10-20 минути), защото законите на Вселената изискват енергията и материята да се върнат на собствениците им.
Ако, обаче, се ползва подобна, но различна технология, могат да се постигнат по-добри резултати. В утробна ритуална щерна с диаметър 1,20 метра (като тази на Чачин камък) може да се отгледа зрял хомункулус. Дали е само случайност, че в тази щерна може да се побере възрастен човек в ембрионална поза?
И накрая, ако някой ще пътува от единия край на космоса до другия или от едно измерение в друго, то няма смисъл да пътува с тялото си. Логичният начин е да пътува само съзнанието и да се въплъти на съответното място.
Естествено, тези пътуващи същности могат да са от всякакъв вид и от всякакво място – може да се въплъти както бог, така и дявол. Ние не знаем конкретно на Чачин камък какво точно е въплъщавано. Знае се, обаче, че въплъщаването изисква действия и от двете страни – тази работа трябва да се подпомогне от жреци поне на мястото на въплъщаването.

Странна е историята около Чачин камък, защото ветрилообразното изображение има точната форма на древни гробове от Белоградчишко. Така знаем, че ветрилообразната форма значи смърт. Но тя значи и матка, т.е. въплъщение. Смъртта и въплъщението са свързани и са дори едно и също.
Двата триъгълника вътре са стилизираното изображение на богинята-майка – това са широкият й таз, кръстът и рамената. При древните изображения на богинята-майка обикновено не е рисувана главата.
Двете точки се различават. Лявата е просто изпъкнала, а около дясната е вдълбана окръжност. Това показва две различни състояния на едно и също нещо – яйцеклетката.
Значи, ако допускането, че знаците казват „Щом виждаш това, ти си на Земята“ е вярно, то значи, че имаме работа с портал за пътуване през Вселената, световете и измеренията, но пътуване само на съзнанието, което се въплъщава, щом пристигне.

okoto

shterna

matka

Може би изложените тук размисли дават отговор, защо Скалата на богинята-майка гледа право към Чачин камък – може би тя показва къде трябва да й помогнем да се въплъти в нужното време, т.е. когато ще се завръща Девата. Навярно и затова с толкова злост е трошено светилището?

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: