Skip to content

Велики алхимични познания – най-накрая толкова близо до същността на магията!

юни 6, 2014

Много съм развълнуван. Пред очите ми се разкриват познания на повече от 40 000 години.
От две седмици броя рисунките и като за начало се заех да извадя всички образи на силите. Защо тези рисунки, състоящи се от кръгче или дъга и краче, са сили съм обяснил в книгата „Посвещение в Магура“. Обстойно е и няма да го разказвам отново.
Преброих точно 100 фигури на силите, като т еимат различни модификации. Вероятно е да съм пропуснал някоя, както и няколко да са изтрити от стените с времето. Мисля, че трябва да са тоно 108 – ни повече, ни по-малко.
Както и да е, 100 е чудесно число, което не съм очаквал, а не съм правил и догадки колко са на брой. Но горе-долу 100 са химичните елементи.
Всички химични елементи са произведени от звездите, където се извършва термоядрен синтез и ядра на едни химични елементи се сливат в ядра на по-тежки елементи.
Всички фигури на силите произлизат от Слънцето в Слънчевия календар, където неговото централно кръгче образува символи на силите с лъчите му. Това е нечовешки гениално, как изобщо са се сетили да представят нещата така?
Значи, напълно са прави – тук всички химически елементи произлизат от Слънцето! Това е не просто удивително.
Освен това всяка от тези фигури на силите има специално отношение на дължината на крачето към дължината на окръжността /дъгата/. Известни са ми фигури с отношения 1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/8, 1/16. Това са честоти, тонове. Това са различни енергийни лъчи.
За атомите се знае, че всички те отговарят на определена честота, а тук Слънцето излъчва всички честоти, защото централната му окръжност и всеки лъч образуват различно отношение.
Невероятно е, елегантно и впечатляващо.
Сега остава фигурите да се разпределят в групи и по някакъв начин да се определи подредбата им една спрямо друга. Това може да отнеме и години, а при вдъхновение може да стане и за една нощ.
Освен това, тук има и друго. Тук има и алхимия. Защото алхимията е превръщането на една същност в друга. Тук от Слънцето произлиза основната същност, а после с много комбинации се получават много нови същности. Тук е показано как превръщанията на алхимичната, отвъдна същност се проявяват и като различни химически елементи.
Ето затова всички символи от алхимията се откриват сред магурските рисунки.
Това е превръщането и въплъщаването на духа!

all forces small

table 26 table 01 copytable 02 copytable 03 copytable 04 copytable 05 copytable 06 copytable 07 copytable 08 copytable 09 copytable 10 copytable 11 copytable 12 copytable 13 copytable 14 copytable 15 copytable 16 copytable 17 copytable 18 copytable 19 copytable 20 copytable 21table 22table 23table 24table 25

 

Всяка фигура има номер. Чрез него е свързана със списък със снимките, от които е извадена. По снимките знам къде се намира и в коя сцена участва. Номерът не значи нищо, освен временно означение и отговаря на реда на изваждане на изображението – този номер не е свързан със снисъла на рисунките.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: