Skip to content

Сините очи изглежда са признак на имплантирано проводничество

май 22, 2014

Четох статията за великденските яйца и ми се наби моментът със сините очи – когато извънземното съзнание се всели в човек, очите му стават сини.
Четох преди време, че генът на сините очи е, от една страна, рядък, а от друга – появил се едва ли не незнайно как и то не много отдавна. Уж имало една първа мутация на някакъв мъж, след която сините очи започнали да се предават по наследство. Обаче, генът за сините очи не е доминантен и би трябвало много лесно да се потиска от другите гени и почти да няма синеоки хора – мутацията на единия мъж някога в миналото не би трябвало да се наложи още повече по функционални причини.
След това четох, че сините очи издават особености на психиката – аналитични хора, студени, беземоционални, избягващи обвързване, интелигентни. Послед четох и една книга за аборигените в Австралия, според които истинските хора са тъмни – кожа, коса и очи. Според тях фалшивите хора са светли и със светли очи, като под фалшиви се разбира неистински в смисъл на непроизлезли от Земята.
Сините очи значат много силна чувствителност – слаба поносимост към светлина, силно алергизиране, мигрени и т.н., а всяко телесно проявление е проявление и на душата. 
Ако се направи връзка с обсебването и сините очи и тази връзка съдържа истина, знчи може синеоките да са „имплантирани“ по принцип или поне нарочно да са генетично предразположени към внушения на разни съзнания.
Имам наблюдения в тази насока. Аз съм синеок и цялото ми изследване за Магура и Белоградчишките скали не е въпрос само на наблюдателност, но и на получаване на информация и насоки. Забелязал съм също, че черната коса и сините очи са едва ли не задължителни за магьосничеството. Има цели родове, в които мъжете, жените или всички са чернокоси и синеоки и в тези родове периодично възникват спонтанни или донякъде школовани магове.
Ако някой иска да правни нещо тук, ама не може лично или му е по-добре чрез някого, хубаво е да разполага с хора, които лесно ще го „чуват“. Те трябва да имат някаква маниакалност, а се видя по-горе, че синеоките са с нужната психика. Трябва да са особено чувствителни, за да долавят „гласа“, но не и сантиментални, за да не си губят силите и времето за неща, които не са в ползва на „поръчителя“.
Няма да развия тезата докрай, но виждам една започваща да изпъква логика.
Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: