Skip to content

Въздействие на фигурите

април 29, 2014

По време на походите получих нова за мен информация относно това как начертаните фигури въздействат на околната среда. 
Сведението е кратко.
По време на курс по радиестезия върху лист се изчертавала някаква фигура и над нея се залюлявало махало. Резултатът бил, че скоро махалото започвало да следва очертанието на фигурата.
От това може да се предположи, че самите очертания предизвикват промени в пространството, а то от свя страна е нещо като тъкан от енергийни лъчи. Преразпределянето на лъчите, което се случва заради очертанията на фгурата, създава ново пространство, в което се движи махалото. Такъв мисля, че е механизмът на работа на изчертаните фигури. Затова те имат способността да въздействат.
Това съвпада с друга информация, която имам отпреди това. Разказаха ми, че радиестезиолог е замерил енергията на площадката на скалата Чачин камък, където са изсечени фигурите от групата на Петроглифа. Енергията там била много мощна и то около самите изображения, не толкова върху самата скала.
Интересно е от такава гледна точка, какви ли са енергиите вътре в Галерията с рисунките в пещерата Магура, където има около 700 свещени изображения с вплетени в тях геометрични постановки и алгебрични пропорции.
Любопитен въпрос е също каква ли е енергетиката на 125-метровия Въбовски кръг или пък на 70-километровия Белоградчишки геоглиф.
Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: