Skip to content

Амулетът от пещерата Козарника с донякъде магурска символика

март 5, 2014

Ето нещо действително интересно. Това е снимка на украшение от пещерата Козарника. Това е амулет на 26 000 години.
Вижте, амулетът е назъбен от двете си страни, като зъбите са всъщност вълнообразни линии. На едно място ги има в изобилие – в Магура и навярно съставляват не по-малко от 1/3 от всички рисунки там.

Загледайте се в предната страна на амулета. Там има резки, напревени под ъгъл. В средата тези резки се пресичат и образуват каре. На едно място има много карета – отново в Магура.

Ученията се разпознават лесно по използваната символика. Значи, символиката, изписана в пещерата Магура, датира от поне 26 000 години, т.е. учението е много старо.

Моят собствен прочит показва, че то е на 42 680 години, а записването му в пещерата е станало преди 14 600 години. Следователно, амулет на възраст 26 000 години със същата символика подкрепя прочита ми.
Науката, ама западната, не нашата, казва, че това е Европейски култ към плодородието (всераждащата богиня-майка), който възникава около Дунав преди около 36-39 000 години, т.е. науката се доближава до датата, която съм посочил в прочита си.
Ако съм прочел вярно датата, следва да съм прочел вярно и останалото. Направил съм изводите си напълно сам, без да чета никакви сведения. Сведенията намерих по-късно и те се оказаха потвърждение. На науката, обаче, и липсва смелост, която аз мога да си позволя.
Това потвърждава и друго. Науката казва, че рисунките от Магура навярно са култови, защото по онова време тук е съществувал такъв култ. Това не е логично, защото подобни изображения трябваше да има и в други пещери наоколо, но няма. Следователно, това не е било култ, при който са се изписвали изображения в пещерите. Виждаме, в Козарника се намират амулети с магурска символика, т.е. учението е било разпространено в околността. Ако то наистина беше култ, при който се рисува по стените на пещерите, същите рисунки трябваше да намерим и в Козарника. 
Понеже ги няма, разбираме, че рисунките от Магура не са култ. Те са запис. 
Например, във всички черкви намираме подобни изображения – ето това е култ. Но намираме звездни карти само в обсерваториите. Затова рисунките от Магура не са култ, те са знание, което е записано само на подходящото за тази цел място.
От друга страна, ето тази сцена от Магура показва част от човешката история от -42 680 до -14 600 години. Преди -25 400 според сцената е настъпило бедствие.
Тогава този амулет от Козарника е направен от хора, които навярно са били свидетели на бедствието и на Първото пришествие. Той е направен от хора, които са живели в края на предишната епоха Риби.
One Comment
  1. Ra-yo solar permalink

    От какъв материал е амулета?
    Едно предположение, бедствието – нещастие, случило се на вече изчезнала развита цивилизация, …. потоп в Черно море, …?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: