Skip to content

Как се прави цар?

октомври 14, 2013

Благодарение на личния усет и собствените размисли на моята позната Ангелина, ми се оформи едно цялостно тълкувание на по-общата сцена от Магура, в която се съдържа сцената на бременността, раждането и отглеждането на дете.

01 scenata s prerajdaneto ot magura

Магурската сцена с прераждането на царете

Това е цялата сцена. Както се вижда, разгледаната в предишния постинг част е 1/3 от нея.
В налото (десния край) на тази сцена е налично следното:

02 prizovavane na dusha ot shaman

Шаманът изпраща душата на покойника и я призовава към ново прераждане.

 

Долу вдясно се вижда един жрец с някакво пособие до него – може би тъпан. Над жреца – небесна същност, ангел. Жрецът призовава ангела. Той чрез Е се въплъщава в семе (плътния кръг), което влиза в Т – най-важния атрибут на Богинята-майка – промисълта. Така тя е оплодена от велика същност в много по-фина от нашата действителност.
Поредица от фини превъплъщения води до раждането във финия свят на същността долу вляво. Тук ще я нарека „душа, която ще се въплъщава“.

 

 

03 zachevane

Душата участва в зачатието.

Виждаме душата, която ще се въплъщава, да участва в сексуалния акт като трети участник. Следва бременността и раждането. Онова, което се ражда, е същата плътна точка, но частично развита. Тя прави нещо в продължение на 5 периода.

04 rajdane i kurmene

Пеленачето суче пет месеца. След две години става дете.

 

Следва поредица от събития, които са подробно описани в книгата „Посвещение в Магура“, за която можете да научите повече в едноименната страница във Фейсбук.

05 izrastvane

Покръстване в магурското учение и образование на детето.

 

Още символи и събития, които са разгледани подробно в книгата.

 

06 carstvo i vlast

Царят получава държавната власт.

Тук се вижда особеният квадратен символ. Такъв се намери на една черква в Ловеч.

07 carski simvol ot lovech

Безценен магурски държавнически символ от Ловеч. Указва магурските корени на българската държава и посочва древния балкански произход на българите.

Той е върху камък, който е взет от друга сграда, може би от Асеневата крепост. Навярно това е порта, т.е. царство, държава. Също хранилище, съндък, познание. А кой знае какво е в действителност.
Той е предпоследното нещо, което се дава на новородения и отгледан водач. След това той получава символа на мощта – триъгълникът-У. Този символ съм го изпробвал и дава изключителна воля и решителност. Само дето е твърде силен за мен. За него трябва наистина силен дух.
Получил специално зачеване, раждане и живот, владетелят получава вътрешните дела и волята. Тогава той вече е на кон, т.е. вече е цар.
Голяма лъжа е било, че царство се наследява по родствена линия. Това не е вярно. Царят е божествена същност, специално призована. Това не е просто потекло. Потеклото е напълно недостатъчно.
А в днешно време безумието е тотално. Да се избират управници е изключителна глупост. Те не са божествени, не са никакви – обикновени сополанковци.

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: