Skip to content

Рога на елен, Оходен, Магура, Я-действителност. Електромагьосничество

юли 7, 2013

Последно писах постинг за някакъв неясен вид субстанция, която е невероятно наситена с енергия. И имах намерението да пиша постинги, които да го разяснят. Не знаех с кое да започна.
Днес попаднах на една новина, която ми даде нужната насока:

„Български археолози разгадават кода на слънцето
Не шифърът на Леонардо, а труден код на слънцето разгадава археологът от врачанския музей Георги Ганецовски. Ребусът стои пред екипа му от миналата година, когато попадна на три еленови черепа с огромни рога в праисторическото селище в местността Валога край село Оходен, предаде Стандарт нюз.

Находката в култовото място няма аналог нито в Европа, нито в Близкия изток, откъдето се счита, че настъпва към Балканите раннонеолитната епоха. Единствено в Тулуза са открити подобни рога от мезолитната за Франция епоха. Но те са с 400 години по-млади от тези при Оходен, които са на 8000 години, уточни Ганецовски. Глиненият олтар с еленовите рога е най-новата експозиция в музея, която се откри навръх Деня на будителите.

Те са поставени в съседство със скелета на древния Христо и са разположени точно по начина, по който са си правили компания през хилядолетията в Светилището на слънцето. Любопитното е, че позата на погребания мъж е съобразена с пролетното слънцестоене, а на трите жени, открити в култовото място – с есенното.

„Този код на слънцето се оказа твърде сложен и тепърва ще го разгадаваме“, призна археологът. Засега е ясно, че еленовите рога са най-силният соларен символ, а така също на мъжкото начало и плодородието, посочва той.“

Там са намерни два черепа на елени с огромни рога, които са поставени в дървен плет, обмазан с глина. От тази статия това не става много ясно, но изчеотх и други и картината се изясни. Значи, преди около 8000 години в „светилище на Слънцето“ е създадена напълно електрически изолирана кутия, в която са поставени два броя черепи на елени с огромни рога.
Сега малко назад. Според мен това не е „светилище на Слънцето“. Това е стандартно наименование за нещо непознато от дълбокото минало. Други такива са: храм, обредна зала, ритуали, жертвоприношения… Едва ли е нужно да продължавам с изброяването.
В Оходен са намерени застлан с павета равен под и П-образни каменни колони, които са разположени така, че в определени части от годината светлината да минава през отворите им по определен начин. Там са намерени също множество кръгли глинени плочици със знаци по тях, като много от тези знаци ги има и в пещерата Магура. Моето виждане е, че равният под и П-образните камъни са били вид древен симулатор на познатия тогава космос. Глинените плочици са били съответните небесни тела, които са били местени по пода.

maika

Там е намерен и нефритен амулет на „Раждащата богиня“. За читателите на блога тази богиня не е новост – тя е изобразена чрез три винаги бременни образа в пещерата.
Намирам доста прилики между Магура и Оходен. Затова и мисля, че в Оходен са се занимавали с наука, а не с ритуали. Това, че хората тогава са изобразявали света със символи, а не с букви, не означава, че са били примитивни и недоразвити. Буквите са всъщност закърнели символи. Чрез символите можеш да се изразиш наистина сложно и задълбочено, което предполага и наистина задълбочен ум.
В Магура има една група от изображения, за които веднага се сетих (предимството да ги зная всичките наизуст):

magura45

Едно от изображенията на богинята-майка, от която всичко се ражда, а до нея елен с подчертано огромни рога. Само на метър и нещо се намира и изображението на Слънцето, което опложда.

magura 041

То е мъжкото начало. Виждате, че е изключително силно разклонено.
Я-действителността е отвъд триединението дух-душа-тяло. Я-действителността е онази най-наситена субстанция, от която се получават изброените три при отнасянето й сама към себе си. Можете да прочетете „Пръстенът на познанието“.
При отнасянето си сама към себе си Я-действителността изглежда, че се поделя на ивици, между които възникват огромни напрежения – задвижващи напрежения – това е духът. Той е едва следствие от друго. Триединението не е началото на всичко, то е вторично. Но първичното не може да бъде описано директно. За него може само да се каже какво не е и до къде достига, какви са следствията му. Което не е малко.
Важното тук са ивиците на „разкъсване“. Те са оплодителните канали. В тях се зараждат нещата, които предстои да се „родят“ в нашата действителност.
Духът, чистото напрежение (мъжкото начало), може да създаде разкъсване в Я-действителността. Или да проникне във вече съществуващо. Там се създава родилна кухина. Това е оплождането на жената в себе си. Напрежението, което отнасяме навътре в себе си (например творческото напрежение), довежда до прозрения, вдъхновения и създаване. Има цяла огромна поредица от магурски рисунки, които показват това – зона между две ивици, оформяне на зародиш, развитие, израстване и осъществяване в нашата Л и Й действителности.
Поздравявам археолозите от Враца за посоката на разсъжденията им. Те свързват рогата от елен и слънцето с мъжкото начало, както и намират изображение на раждащата богиня.
Може би сте гледали клипове, на които са уловени мълнии. Най-интересното за целите на тази статия е как се разпространява тя.

light

На мен много ми прилича на рога на елен. Мисля, че нещата в света са винаги аналогични едно на друго и, че разряда на мълнията следва структурата на пространството – което е поделено на ивици. Най-лесният път би трябвало да е през най-големите напрежения, които възникват между ивиците на Я-действителността.

sparkle

А това е отпечатаният път на електрически разряд през плексиглас. Отново същото. И винаги ще е същото.
Антените приемат част от енергията на лъченията. Първо, антените имат такава форма, която е в съответствие с формата на вълните. Второ, антените се разполагат по пътя на разпространение на вълните.
Смятам, че еленовите рога неслучайно са символ на мъжка мощ. Мисля, че те са събирател на енергии, на дух, на сила. А, когато са поставени в изолирана кутия (наречена олтар), те са кивот. Лабораториите (като т.нар. „светилище на Слънцето“ в Оходен) често изследват енергиите и работят с тях.
Хубава комбинация за едно „светилище“ – хем изследвания на Слънцето, хем занимания с космоса, хем богини-майки, хем кивоти и магурски символи… Аз пък си мисля, че там са правени магии, като знанието за тях е било разгърнато до мащабите на наука и дори на култура и цивилизация.
И, за да стане всичко съвсем готино, припомням едно изображение от стар постинг:

elektromagiosnik

От скален заслон някъде в Индия. Войска, следвана от могъщ магьосник, който владее огъня (в различните му форми, вероятно). Магьосникът е изобразен в стила на рисунките от Магура. Намирам това за указание за произхода на знанията и уменията му.

ОЩЕ РОГА И БЕЗКРАЙНИ СИЛИ

Така да се каже, идеите са лесната част на осъществяването. Дори глупакът има идеи. Дори, може би, глупаците са по-идейни? Общо взето, всеки си има нещо, което си иска, което си представя. Но трудното е да намериш силите. Трудното е да намериш съдействието, а колкото по-голямо съдействие намериш, толкова по-пълно и лесно осъществяваш своето Т (менталния си аспект). Т в Магура има много – може би над 60 изображения. То е важно, много е важно. И особено се набляга на това, че Т трябва да е винаги уравновесено и задълбочено.
Сега ще ви покажа поредица от изображения и съм напълно сигурен, че ще забележите общото между тях.

rog1

Рога от елен – символ на мъжественост и сила.

rog2

Рога изобщо – отново сила и мъжество.

devil

Дявол – символ на способността да се направи всичко, дори най-сложните и заплетени задачи. Ако дяволът не може да направи нещо, никой не може.

telec

Бик със златни рога – златен телец – символ на богатство и изобилие.

victory

Победа и възтържествуване. Чувство за безграничната мощ, която имаме.

victory2

crown

Корона на свободен (невасален) цар.

crown2

Корона на цар, който е поробен от Църквата.

horo

Ръченица (хоро) – танцът на най-могъщия народ на света.

magura12

Изображения на сили от Магура.

magura48

Още някои такива.

magura52

Хора и същества, владеещи сили и използващи ги в ежедневието (Л и Й действителностите).

И накрая, един символ, за който нямам изображение: Рогът на изобилието.

Онова, което се повтаря из всички тези изображения, са рогата или вдигнатите ръце над главата – за предпочитане в полукръг. Така се призовава силата да ни съдейства. Това е толкова древно, че се е превърнало в подсъзнание – човек по инстинкт вдига ръцете си при победа.
Моят личен опит го потвърждава. Имах един период, в който няколко основни идеи ме довеждаха до екзалтация и еуфория. Тогава не знаех какво правя, но вдигах ръцете си по този начин и стоях така. Можех да усетя могъщите напрежения, които се вливаха в мен. Само един-два месеца след това започнах невероятен възход във всяка сфера от живота си. Но нещата винаги си имат и друга страна, затова прекратих това и спрях възхода. Например, имах възможност да стана политик и да участвам в управлението на страната, но желаеха да ме вкарат в подлите си и коварни схеми. Това ми е чуждо и, за да не се окалвам с гнус, се оттеглих. Но можех, възможността беше напълно реална и сама ме водеше. Дори не трябваше да правя нищо, толкова добро съдействие бях получил, че другите някакси се самонавиваха да ме издигат.  Та това работи.
Думата РОГ. Р е равнището, на което се явява триединението – дух-душа-тяло. От това равнище започва осъществяването и материализирането на нещата. О е мястото, което е нужно за всяко нещо, за да съществува. РО е нещо като света, създаден от Р. Г е изразява постигане на осъщественост. Следователно, РОГ трябва да е постигането на осъщественост на онова, което имаме в нашето Р. Нашата способност да работим със своето Р е УР, както УМ е способността ни да работим с М. Ур е като ум, но на много по-висше равнище.
Там се работи с въображението. Това е, според мен, най-важната ни способност. Чрез нея създаваме всичко. То е способността за въвеждането в образ, за въплъщаване – материализиране. Никога не си ограничавайте въображението. Използвайте го.
Друго много интересно нещо е дяволът. Има едни кофти хора, които винаги твърдят, че много ни обичат и се грижат за нас. Но лъжат. Те ни осакатяват, за да загубим способностите си, а те да си ги запазят. Това са не само политиците, но най-вече т.нар. „свети отчета“. Те твърдят, че дяволът е лош, за да ни отвърнат от него и да го загубим.
Д е границата, от която се почва или до която се достига. Я е равнището на най-наситената с енергия субстанция. В е осъществяващото въвеждане в ОЛ, което е телесната действителност. Дяволът е насочването на лъчението от Я по такъв начин, че да се получи осъществяване и материализация. Сега разбирате ли какво губим, когато се водим по лъжите на разни „обичащи“ ни?
В предните статии говорех за оплождането на жената в себе си – за онова отнасяне на напрежение в дълбоката си същност, което предизвиква зачеване, а след това и раждане – осъществяване. Именно това е – отнасяне на лъч от напрежение въс все още непроявеното. Той го събужда към живот. Това е бащин спект.
За това са нужни и незаменими рогата.

Допълнение:
Понеже изникна въпросът за „поставянето на рога“ (изневярата). Дали е свързано с темата на статията и по какъв начин? Мисля, че не е и ето коментара на един приятел:
„Коренът може би се крие в това,че се поставя на главата. Това е място видно за всички, но не и за теб самия. Както при изневярата – ходиш си нормално, а пък всички хихикат зад гърба ти, и обикновенно научаваш последен.“

СЪ-ДЕЙСТВИЕ

В магурските рисунки вертикалната черта е действието. Движението на енергиите, действието на силите, проектиращият лъч.
Буквата С е отвореност към всичкото и свързаност с него. В рисунките от Магура тя се намира под формата на обърната нагоре дъга.
Като написах предния постинг, ми светна:

sila1

Този знак се чете като СЪ-ДЕЙСТВИЕ. Едно от най-важните неща изобщо.

ОТНОШЕНИЯ И НАПРЕЖЕНИЯ, МАГИИ С ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

Отношения и напрежения

Мислих още повече за образите. Те са едната съставка на действителността. Но те не са изначални, а са само един аспект на построението. Построението е по-изначално от образите. Построението се състои от отношения. Съвкупността от отношения създава образите.
В Магура има много на брой рисунки, които се отнасят до построенията:

26

Замислих се кое е най-общото между всички тези рисунки. Намирам, че това е пресичането под прав ъгъл на линии. Това мисля, че е отношението и то се изразява чрез прави линии, които се пресичат под прав ъгъл.
По-назад в темите за рогата писах за една първична неоформена субстанция, която е невероятно силно наситена с енергия. И, че отнасянето на тази субстанция сама към себе си предизвиква изпускането и излъчването на тази енергия. Това отнасяне сама към себе си смятам, че се извършва именно по прави линии – все едно различни пластове от нея се трият помежду си. Това са отношенията, които възникват вътре в нея и дават началото на цялата каскада на съществуването.

1

В основното си състояние тази субстанция предполагам, че е еднородна като на изображението отгоре. Ако в нея се породи отношение, то ще е все едно тя да бъде разкъсана.

cherta

При това разделяне от двете страни на линията възникват невероятни напрежения. То е все едно на дъното на окена да се опитваме да направим въздушен мехур. Невероятното налягане на водата е като това напрежение от двете страни на линията. Тук съм го изобразил с + и -, но това първично напрежение може и да не е електрическо, а някакво друго. Напрежението поражда могъщо лъчение, затова всички „дефекти“ в иначе еднородната тъкан на първичната субстанция следва да светят (във видимия и невидим диапазон) с изключителна мощност. Смятам, че звездите, черните дупки и квазарите са такива „точки на дефект“.
Предполагам, че ако линията на отношението има „ширина“, то около нея ще се натрупат „+“, а вътре в нея „-“ (знаците са условни – не знам дори дали става дума за електричество). Тогава тази линия на разделение ще се яви нещо като продоник, който е изпълнен със заряд. Този заряд следва да може да се придвижва по линията, ако са налице нужните условия.
Първичаната субстанция е нещо като бащата на вакума. При нейното разкъсване се получава вакуум. При разкъсването на вакуума се получава материята. Мисля, че електричеството възниква именно при разкъсванията във вакуума.

light

Виждането ми е, че електрическите разряди са точно такова придвижване на натрупаното напрежение по линиите на отношенията (разкъсването), които се получават във вакуума.

Магии с електричество

elektromagiosnik

В Индия е изобразен магьосник, който владее електричеството и го изпозлва като оръжие. Той е изрисуван в стила на рисунките от Магура. Проучвал съм рисунките от множество пещери и скали по света и мога да твърдя, че стилът на магурските е уникален. Затова фактът, че този магьосник е изобразен в магурски стил следва да означава, че неговите магически знания и умения са магурски.
Имах период, в който правех магурски фигури от тел. Различните им части правех от отделни парчета тел, за да ми е по-лесно. След това ги съединявах, като ги обвивах с изолирбанд.

tel

Предпочитах да ги направя от цяло парче метал, но не можех, затова трябваше да изработя отделните части от отделни парчета тел, както е показано на скицата отгоре.

fig

Предполагам, че ако фигурите бяха само от гол метал, всички заряди биха били просто провеждани. Но заради излолацията отгоре, те натрупваха противоположни зарядо по повърхността на изолацията и в металното тяло. Аз ги държах в ръце и предполагам, че натрупващите се върху изолацията заряди са преминавали в мен.
Четох наскоро, че всеки обект, намиращ се в атмосферата, натрупва заряди по повърхността си, защото създава напрежение в пространството. Колкото по-ръбав е този обект, толква повече заряди натрупвал. Ако е от проводящ намериал, зарядите бързо се отвеждат и се губят. Но, ако е от изолиращ материал, те се натрупват по повърхността му. Ако е кух, се натрупват отвън и отвътре по повърхностите, като се стремят към ъглите и ръбовете – изобщо към нарушенията на гладкостта на пространството.
Мисля, че фигурите от Магура нарушават гладкостта на вакуума точно по същия начин, както и отношенията, възникващи спонтанно в първичната субстанция. Затова те са изключително ефективни за работа с електрически заряди.
Взимах две такива фигури (имах фигури от тел с всевъзможни форми) и лягах с тях като мумиите на фараоните – с кръстосани ръце на гърдите. Представях си, че дишам енергия, която натрупвам в себе си. Много бързо тялото ми започваше да изтръпва и да чувствам иглички навсякъде дори и в дълбочина. Правих това 2-3 пъти.
Единия ден ми се обади, че къщата нив Белоградчик е ударена от мълния, която съборила комина. За 40-50 години това беше първата мълния. Само след един-два дни удари и втора.
Допълнително, в същата седмица около офисите, където работя, се развиваха невероятни гръмотевични бури, които си стояха концентрирани в малък радиус около офисите. Уплаших се и спрях това. Отнесох всичките телени фигури надалеч. Знам къде са и мога и да си ги взема винаги, но не искам, защото те действат, а аз не знам как.
С тях могат да се правят магии с електричество, затова вярвам, че изобразеният в Индия електромагьосник е напълно истинки човек, който е извършил напълно истински дела.

Как убиват егрегора ни с chemtrails?

Всяко нещо си има егрегор – информационна и енергийна структура, която го поддържа живо и съществуващо. Егрегори имат и държавите и народите. Ако егрегорът благоденства и се развива, благоденства и се развива и народът. Ако егрегорът линее и отслабва, това се случва и с хората, които са свързани с него.
Щом е информационна и енергийна структура, той със сигурност е изтъкан от отношения и породените от тях напрежения.
Ако в атмосферата се разпръсват метали, те ще развалят системата от напрежения – постоянно ще ги провеждат и те няма да могат да се натрупват. Chemtrails са съединения на алуминия, които се разпръсват от преминаващи самолети в атмосферата, за да може да работи оръжието HAARP. Един от ефектите от тези съединения на алуминия е повишената проводимост на атмосферата, което не позволява на зарядите да се натрупват. Така chemtrails унищожават на първо място нашите енергийни и информационни структури – душата и духа ни.
Освен това заради тях, пак заради повишената проводимост на атмосферата, в последните години почти няма гръмотевични бури. Гръмотевичните бури са нещо като медитация на планетата над определена област. Нашата планета е възпрепятствана да мисли над територията на България. Това ни унищожава и затова и времето и валежите се развалиха толкова много.

И накрая. Знанията от Магура могат да се използват за създаването на изключителни оръжия. За малка и бедна страна това е огромна възможност, защото те са евтини и много ефективни. Само го споменавам.

Advertisements
One Comment
 1. ..... permalink

  Здравей! Съвсем случайно попаднах на твоя блог. Аз също се интересувам от тайнствени, мистични неща. Ето какво мисля аз по въпроса за някои от рисунките в пещерата Магура и за някои от нещата в тази статия.

  Първо за вдигнатите ръце на богините. По този начин са се изобразявали доста от Богините-Майки в древността. Те много приличат на глифа на планетата Плутон, както се използва в астрологията. Плутон управлява Подземното царство. Подземното царство са земните недра, утробата на Земята. В миналото управителки на Подземното царство са били Богини. По-късно с появата на ловните общества сред земеделските като управители на Подземното царство се появяват и Богове. Тук съм сложила рисунки на тези Богини в моя блог, в който не съм писала отдавна. Някои от снимките ги няма в блога, защото съм ги качвала директно то Интернет, а не от моя компютър.

  http://tukisun.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

  Колкото до еленовите рога и елените, в близост до Богинята-Майка, първо ще припомня, че има данни, че българските земи са живяли келти. Има намерени археологически артефакти, които доказват това. В келтската митология вярват в Бог Кернанус или въобще, в Рогатия Бог. Това е същество с тяло на човек и еленски рога. Според фолклорните вярвания на келтите, Рогатият Бог и Богинята-Майка са партньори. Рогатият Бог е символпна мъжкото в природата, а Богинята-Майка, на женското. Според някои теории, християнските проповедници описват Дявола с рога, за да премахнат езическите вярвания в Рогатия Бог. Затова и хора, които вярват в рогатите свръхестествени създания се смятат за привърженици на Дявола. Между другото, много митологии рисуват обитателите на Подземното царство като същества с рога.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Cernunnos

  Кернанус, Рогатият Бог се свързва с лова.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: