Skip to content

Звярът от Балканите – човекът на истинските богове

юли 7, 2013

Ето един откъс от Библията, в който се говори за Апокалипсиса:
„След това застанах на морския пясък и видях да излиза от морето звяр със седем глави и десет рога; на роговете му имаше 10 корони, а на главата му богохулни имена.“
А сега вижте следната фигура от Магура – в средата вдясно:

рисунки от Магура (153)

Имайте предвид, че с празнотата си нещата ни служат. Бройте не чертичките, а празнотите. Отгоре са десет – десет корони? Вертикално отдясно са десет – десет рога? Вертикално отляво са седем – седем глави?
Това е една от фигурите, които изобразяват психиката – ум, съзнание, подсъзнание. Самото построение „човешко същество“ е само една материализация на психиката си. Имаме седем чакри, седем тела. Цялото битие е построено на седем нива.
Когато се чете този откъс от Библията, трябва много да се внимава. Приемаме, че тази книга ни дава вярна информация за това кой е „добър“ и кой е „лош“. Смятам, че трябва да се отнасяме със съмнение към всяка информация, идваща през сетивата. Особено към онази, която настойчиво ни втълпяват. Особено идващата от онези, които обещават спасение или вечни мъки. Внимавайте.
Възможно е „бог“ или глашатаите му да броят за Звяр самия човек.
И най-вече мислете върху следното: един истински бог няма личност, няма воля. За него няма никакво значение „добро“ или „зло“ вършим, защото сме негова конкретизация – едно с него. Той е явление, което съществува чрез нас и се развива заедно с нас. Той не може да бъде хулен, защото няма име.
А и не се знае кой народ и коя раса за какво се бори, от един източник ли сме и ред други.
Гледано от тая гледна точка е възможно юдеите да виждат древното население на Балканите като звяр. Единственият звяр, способен да скъса веригите, които те слагат първо на умовете, а после и на всичко.

ПРЕПОСТРОЯВАНЕ НА ПОСТРОЕНИЯ ПО СОБСТВЕНА ВОЛЯ

Душата е женската част на съществуването. Тя е структурата (построението). Аналогична е на съгласните букви. Без сонорните, които се отнасят към пространството. Или общо двадесет, колкото са аминокиселините, от който се изграждат генно определените белтъци.
Когато се зачева, майКАта (КА – душата, която приема материален израз) предава генетичната си структура чрез Х-хромозомите, а БАщата  дава живителната сила.
Живителната сила (духът) е мъжката част на съществуването. Тя е аналогична на гласните букви.
За съществуването са нужни замисъл (душа), енергия (дух) и пространство (тяло). И всяко съществуващо нещо ги има. Нещата могат да се изменят като се изменя построението (душата) им, определено от съгласните букви. Могат да се изменят и чрез изменение на гласните букви.
Човек с една и съща душевност може да постигне много различни реализации, като променя духовността си. Все едно в един текст да се променят гласните букви. И това дава големи възможности.
Промяната на душевността е доста хамалска история. Оделни фрагменти от „записа“ могат да се изрязват, преместват, вграждат, заменят, като всичко това се извършва по един далеч не фин начин. Представете си само колко усилия и насилие са нужни да си промените разбиранията, да не говорим  да промените тялото си. Възможно е и се прави, но е хамалско.
Ако променяте духовността си, при същата душевност, можете да се реализирате по много различни начини.
И понеже майката дава структурата на детето, то това е доста неконтролируемо. Тогава трябва да се избират жени, които ще дадат наистина качествена структура. Откакто осъзнах, че структурата идва от майката, съм изключително предпазлив. „Надушвам“ дори най-малките несъвършенства в построението на жените.
Сега разбирам механизма, чрез който мъжът придобива не по-малко значение. Не само, че дава живот, но може и да го моделира, като поставя своите „гласни букви“ по свой избор. Евентуално, дори „кофти“ майка може да даде качествено поколение, ако се намесите умело.
Така че заменимостта на мъжа е само мит. Както и несъразмерната важност на жената.
Нека мъжете разполагат със следната колосална сила: жените имат нужда от идващата от мъжа енергия. Без нея тя не могат да живеят и се поболяват. Ако не харесвате нещо в жена си, можете да го моделирате, като се основавате на горните принципи. А, за да станете неустоими, трябва да направите тоновете си чисти – превърнете ги в ясни гласни букви. Всеки текст копнее за тях.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: