Skip to content

Белоградчишките скали са част от самата матрица на живота

май 30, 2013

Част от матрицата на живота

Белоградчишките скали са част от матрицата на живота

Съществува свят на формите и образите. В него се намира в неявно състояние всеки образ, който някога ще се въплъти в материална обвивка. Всичко съществуващо има едно от трите си начала в този свят на архетиповете. Затова той се отнася до всичко.

По пътя на своето осъществяване в материален носител формите от света на архетиповете населяват различни тела. Преминават от по-груби към все по-фини и сложни. Затова и сред Белоградчишките скали можем да видим толкова много образи на хора и животни. Случайно ли е това? Не. Просто игра на природата ли е? Донякъде да, доколкото „игра“ е самият начин на природата да се осъществява.

Тези образи са част от самата програма на живота, който извира в едно от трите си начала от света на образите. Може да се каже, че скалите са пробния камък на живота и банката на неговата устойчивост и изменчивост. Докато скалите пазят конкретните образи, видовете също ще останат. Когато формите на скалите се променят, ще се променят и видовете. Защото това е проявлението на един и същи принцип, който създава банка от модели, а и осъществява вижи организми.

Поради това, разходките и пребиваването сред скалите следва силно да благоприятсвтат подобряването на здравето, защото те се осъществяват сред самия енергийни-информационен модел на живота.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: