Skip to content

Метеорити в епохата на Водолея

февруари 15, 2013

Възожно е това да се дължи просто на техническия напредък, който ни позволява да наблюдаваме все повече небесни тела. Възможно е да се дължи на това, че хората вече населяват все повече територии. Може да е и най-чиста случайност, но изглежда, че в последните години и особено в последната една година, астероидите започнаха да прелитат все по-близо до Земята. Също така днес се случи и уникално събитие – метеорити нанесоха щети на хората. Събитието се разигра рано тази сутрин в Русия. Странното е, че рисунките от Магура посочват епохата на Водолея като епоха на космически катаклизми.

Космосът винаги е бил изпълнен с всезъзможни по размера и състава си скални отломки, които периодично прелитат около планетата ни, а някои от тях и падат на нея, като почти във всички случаи изгарят в атмосферата й. Рядко се случва метеор да падне на повърхността, а наистина рядко и да засегне човешкия живот. Следва такива събития да се случват статистически равномерно във времето, но изглежда, че не е точно така. По някаква причина първото такова събитие, засегнало пряко хората, се случи именно днес в началото на поредната епоха на Водолея.

В предна от преди няколко дни статия писах за „Главата, която дойде от небето„. Тя се основава на множество по-предишни проучвания и достига до заключението, че една група от магурските рисунки показва „падането“ на Земята на някакво тяло от космоса, като това силно променя живота на тогавашните хора.

magura52

istoriq-model

Ето един от най-важните изводи от въпросната статия:

…според рисунките от Магура (това) е станало 10 800 години преди те да бъдат нарисувани, ако приемем, че се отнасят към тогавашната дата, а не показват бъдещето. Сред рисунките има такива, които навярно показват, че са правени по времето на Второто или на Третото Слънце – преди около 10 000 или преди около 14 600 години. Тогава тази промяна в живота трябва да се е случила преди 20 800 или преди 25 400 години. Последното число съвпада изключително точно с едно събитие – изчерпването на космическия цикъл на зодиака, който трае 25 920 години, което означава, че древните ни предци са преживели драматична и благотворна промяна в епохата на водолея, но един зодиакален цикъл по-рано. Ние сега отново сме в епохата на водолея или поне навлизаме в нея. Това определяне на датата може да не е единствено вярно заради повторението на зодиакалния цикъл. Навярно то се е случвало през около 25 920 години десетки пъти назад в историята и предстои да се повтаря напред в бъдещето.

Дали древните ни предци са направили исторически запис или са записали бъдещето, може само да се гадае. Мъдрите знаят, че историята се повтаря във времето и затова едно древно събитие е и бъдещо събитие. Интересно е съвпадението, че ние сега отново навлизаме в епохата на Водолея, която е показана като най-съдбовна сред рисунките от Магура.

Навярно метеоритите са само един от видовете връзки между космоса и живота на Земята. Те със съгурност участват в неговото зараждане и развитие и то, навярно, не само в телесен и генетичен план. Истина е, че целият ни живот се основава на тяхото идване по един или друг начин. И, ако наистина те носят промени, то тези промени следва да са най-чести и значими именно в период, предполагащ промени, какъвто е настоящата космическа епоха. Какви ще бъдат тези промени и как те ще се случат може би зависи и от нас.

Лентата от въпросната рисунка може да е не просто символ на течението на живота, но може да е дори изображение на човешките гени. Ние сега трудно допускаме възможността по онова време на хората да са били известни такива велики начуни достижения като ДНК молекулата, но съществуват множество факти, които не се вместват добре в представата, че в дълбоката древност хората са били безпросветни и глупави. Ако те се разгледат с по-освободен ум, се оказва, че може би дори в древността са ни превъзхождали не само технологично, но и интелектуално.

Древните създатели на рисунките от Магура нямат причина да ни лъжат. Те са разказали откровено за себе си, за това, което им се е случило и което са преживели. Доколкото мога да разбера посланието им, то онова, което е дошло от небето, е направило животът им много по-добър. Но различен. Ние едва ли можем да се надяваме, че можем да бъдем все същите, а да живеем различно – по-добре. Ако у нас се пробуди достатъчно разум и достатъчно съзнание, за да се начуим от тях, то едва ли ще се налага да изживеем отново старите уроци.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: