Skip to content

Главата, която дойде от небето

февруари 10, 2013

От години мисля върху рисунките от Магура, върху скалите и изобщо върху околността на Белоградчик. Малко по малко ми се разкрива една изключителна картина – човекът е създаден на това място от някой или нещо, което е дошло от небето. От главата, която дойде. От камъка, който промени нишката на живота.

Разказът за нишката на живота.

Изображение 1. Разказът за нишката на живота.

Древните ни предци са оставили в Магура много знания, сред които една история. Историята за нишката на живота. Тя се чете от дясно на ляво – това личи от „лентата“ – най-десният й „кадър“ е затворен и поради това е начало. Най-левият е отворен, което значи, че животът продължава в тази посока.

Живели си хората осем периода – къде по-добре, къде по-зле, а с времето животът изтънявал, клатушкал се и бил на път да изчезне.  Положението станало съвсем лошо в пети, шести и седми период, а в осми животът вече си отивал. Точно тогава при хората дошъл пратеник от небесата, който прекъснал старата нишка на живота и създал нова, по-добра. Тя и до сега върви право, гладко, равномерно и широко.

Вижте как е показано колко продължава един период – под лявата част на „лентата“ има вертикална черта. Тя означава „едно нещо“ – в случая един период. Точно до него е показано с квадратчета от колко еднакви части се състои – 20 черни квадратчета. Това е прекрасно по следната причина: преди много време установих, че основното число за древните ни предци е било числото 108, както за нас е числото 100. Един техен век е бил от 108 години. От друга страна, една зодиакална епоха продължава 2 160 години, което е точно 20 магурски века. Тогава всеки „кадър“ от тази „лента на живота“ означава една зодиакална епоха. Датата на създаването на рисунките е 10 800 години след тази промяна, а тя се е случила 17 280 години след началото на лентата.

Под дясната част на „лентата“ има друга вертикална черта, като двете заедно образуват един отрязък. Точно в него се съдържа цялата сцена. Двете вертикални черти показват какво се е случило в осмия период – мъжът, мъжкото начало и мъжката сила са се издигнали и са станали по-големи от женските. Възможно е и друго развитие – това да е завареното положение в осми период, което е водело до гибелта.

При всички положения от небето идва обект, който променя живота. Навярно променя и самия човек. Тази история се помни от всички народи и се разказва под различни форми. Според Християнството, това е Христос, който идва, за да спаси човечеството, но то твърди, че това събитие е станало преди 2 000 години, а според рисунките от Магура е станало 10 800 години преди те да бъдат нарисувани, ако приемем, че се отнасят към тогавашната дата, а не показват бъдещето. Сред рисунките има такива, които навярно показват, че са правени по времето на Второто или на Третото Слънце – преди около 10 000 или преди около 14 600 години. Тогава тази промяна в живота трябва да се е случила преди 20 800 или преди 25 400 години. Последното число съвпада изключително точно с едно събитие – изчерпването на космическия цикъл на зодиака, който трае 25 920 години, което означава, че древните ни предци са преживели драматична и благотворна промяна в епохата на водолея, но един зодиакален цикъл по-рано. Ние сега отново сме в епохата на водолея или поне навлизаме в нея. Това определяне на датата може да не е единствено вярно заради повторението на зодиакалния цикъл. Навярно то се е случвало през около 25 920 години десетки пъти назад в историята и предстои да се повтаря напред в бъдещето. Най-вероятно това не е еднократно събитие.

Всевъзможни тайни ордени търсят онова, което дойде от космоса. Химлер е имал огромен апарат, създаден именно за това и захранен с огромни средства и власт. Те стигнали до знанието, че това бил черен камък, дошъл от небето. Той можел да даде вечен живот и пълна сила и власт на всеки, който се докоснел до него. Това бил граалът.

Други боготворят главата. Тамплиерите и масоните почитат Бафомет – всемогъщото същество, което кара всичко да действа и да бъде. Той се олицетворява от рогата глава. Други почитат главата на Йоан Кръстител, а трети – главата на Орфей, която след отрязването й пророкувала дълги години. Четвърти пък разполагат с кристални черепи, които били направени от същества от космоса и дадени на хората, за да ги водят към просветление.

Камък, дошъл от небето, носещ всемогъщество. Свещена глава, даряваща безкрайно познание. Дали това не е едно и също? Дали не е изобразено в Магура като онова, което промени живота? Възможно е, защото рисунките разказват историята на създаването на човека от неземни същества. Може би те са камъкът и те са главата. Най-малкото имат подобен образ, а сред рисунките образът е всичко и показва взаимовръзките между тях. Забележете формата на небесният обект, който променя живота. Той има същата яйцевидна форма, като съществата-родители.

magura45

magura44

След това се намират още няколко особени рисунки, които произлизат от обекта, дошъл от космоса и променил живота.

magura37

Това са плътните, продълговати и изправени рисунки. Дълго ги оставях настрана, защото на нищо не ми приличат, но може би знам какво са – яйцевидният посетител е приел конкретен образ на земята.

skala

Намирам, че някаква менталност, някаква идея, промисъл е приела материална форма и това са Белоградчишките скали. Сред тях се намира и една изключителна глава.

glava1

glava2

glava3

glava4

Освен че това е една красива скална глава, тя прилича на глава от всички страни, което не е типично за скалите. Обикновено при гледане от нов ъгъл скалите вече приличат на нещо друго. Това е единствената до сега скала, която съм виждал и има еднакъв вид от всички страни. Не намирам това за напълно нормално.

Смятам, че може това да е Главата, която дойде от небето и промени живота. Тя има същата яйцевидна форма като на небесното тяло от магурските рисунки.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: