Skip to content

Разходки

януари 29, 2013

Разходката се оказва един от най-добрите начини човек да получи прозрение. Най-малкото, правим разходки, защото това ни е приятно. В разходката няма никакво задължение и никаква работа, в нея няма никаква планираност, която да сковава и капсулира ума. Затова по време на разходката обикновено човек е отпуснат, приветлив и отворен за възприятие. Често бива впечатляван и вдъхновяван от онова, което вижда, чува и изпитва.

Това е много благопричтно, защото всяко място има своята вибрация и носи своята информация. Така, разхождайки се из него, отвореният от приятното изживяване човек долавя по-смътни или по-завършени знания и идеи. Особено е ценно, когато разходката е с приятен събеседник, а най-често тя е именно такава.

Когато събеседникът ни е приятен, то ние трептим по съзвучен начин. Тогава сме настроени като едно цяло, което далеч надхвърля възможностите на всеки един по отделно, а дори и на простия сбор от всички ни. Така един долавя един аспект, а друг – друг. В общуването тези неща сеобменят и представят от различните гледни точки и се добива доста цялостна и многостранна представа.

Човек по принцип не съзнава това, а само се чувства вдъхновен от някаква идея, която споделя.

From → Методи

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: