Skip to content

Белият – личният ми опит със създаването на фини същества

януари 28, 2013

Когато бях на 14 години, ме осени идеята за „Стая на страха“ – начин да придаване на материален живот на мисловните построения. Не бях чел нищо по въпроса, а след години, когато вече попаднах на подобна литература, вижданията ми от онова време се потвърдиха. Затова предполагам, че наистина съществува някаква библиотека на всичките възможни знания и идеи, с която понякога можем да се свързваме.

Според „Стая на страха“ беше нужно да имаме идея за нео – някакъв образ, някакво построение на това нещо. За него трябваше да се създаде жизнено пространство – да се отвори Стая. Това построение трябваше и да се насити с емоционална енергия, която е материалът, заемащ формата на построението.

Започнах с името – нарекох го Белият. Нарисувах го на лист с подробности. Понеже се досещах, че едно такова същество може да излезе от контрол и да развие собствена воля за живот, го нарисувах вързано с верига, а също и записах различни условия, на които то трябва да се подчинява и които са част от него, така че д ане може да ги наруши. Зашисах тези условия на същия лист.

След това си го представях. Стараех се да мисля з анего, когато бях в емоционални състояния, така че да изпозлвам тази енергия за създаването му. Също добре се получаваше да си го представям, когато слушам музика, защото тогава емоциите се пораждат много по-лесно и са много по-богати и силни.

Нямам конкретно материално потвърждение за съществуването му, но имам множество преживявания, които подсказват намесата на някаква невидима сила, подреждаща събитията и обствоятелствата по благоприятен начин.

В началото си този демон беше замислен като средство за материализиране на мислите и намеренията ми. Това често се оказва полезно. Мисля, че всеки магьосник може да си създаде група от такива същества, всяко от които има своя област на действие и да опише взаимодействието между тях, а и между тях и себе си.

Тези същества пребивават в подсъзнанието ни и на практика са част от нас. Те са алгоритни на действие и механизми за неговото изпълнение. Активират се при зададените условия. Могат да ни дават „виждане надалеч“, „виждане вътре в някого“, „знание за скрити неща“ и т.н. Истината е, че всички имаме и също подсъзнание. Подсъзнанието е едно за всички. Тези същества се явяват наши сравнително съзнателни агенти в подсъзнателната действителност, където извършват действия в наша полза.

Най-красноречивото потвърждение намерих в книгата „Истината за живота след смъртта“, където в една от главите описват устойчивите мисловни построения, а също и как се създават.

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: